Hemmottelupaketit

Hemmotteluhoidot suunnitellaan aina yksilöllisesti ihosi tämän hetkisen tilanteen mukaan ja toiveitasi kuunnellen.

Hemmotteluhoito Metsämarjat

Kesto: 95 min 
Hinta: 105 €

Hoito alkaa jalkojen puhdistuksella lämpimien pyyhkeiden avulla. Hoito jatkuu käsien kuorinnalla ja hieronnalla. Seuraavaksi tehdään kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan (ei ultraäänilaitteella), hieronnan ja naamion. Kasvonaamion vaikuttaessa rentoutetaan hieronnalla niska, hartiat ja dekolteen alue, lisäksi tehdään kasvo- ja päähieronta. Lopuksi jalkapohjien rentouttava hieronta.
Tämä hemmottelukokonaisuus tehdään EKOPHARMAn tuotteilla.

Metsäelämys

Kesto: 80 min 
Hinta: 97 €

Metsäelämys-hoidossa ihosi tarpeet otetaan huomioon mieltä unohtamatta. Hoito alkaa rentouttavalla selkähieronnalla. Tämän jälkeen hoitoa jatketaan turve-hiilikuorinnalla, joka syväpuhdistaa ja kirkastaa kasvojen ihoa. Ihotyypin mukainen tehohoito kasvoille ja kerroksittain sivelty hoitovesi tuntuvat pulahdukselta metsälampeen. Hoitonaamio tuo rauhoittavan ja viilentävän tunteen ansiosta mieleen lempeän kallion kosketuksen. Lopuksi kädet saavat avaavan ja hellän hieronnan. Metsäelämyshoito ei sisällä mekaanista ihonpuhdistusta. Metsäelämys hoitokokonaisuus tehdään Unna Nordicin tuotteilla.

"Metsäelämys oli ihan mahtava. Juuri sitä mitä väsynyt kehoni ja mieleni kaipasi. Ylellinen tuotesarja, tuoksut ja tunnelma. Ammattitaitoinen ihana hoitaja. Kiitos!"