Jalkahoidot

Kosmetologin tekemät jalkahoidot keskittyvät jalkojen hyvinvointiin ja kauneuteen ja terveiden jalkojen hoitamiseen. Kosmetologin tehtävänä on hoidon lisäksi ohjeistaa ja opastaa jalkojen hyvinvoinnissa. Jalkahoitoja löytyy erilaisia vaihtoehtoja. Lue rauhassa vaihtoehdot ja valitse sinulle sopivin tämän hetken tarpeeseesi. 

Kotiohjeet saat suullisesti ja lisäksi tarvittaessa kirjallisesti sähköpostiisi. Kauneushoitolasta löytyy kattava valikoima jalkahoidon tuotteita, joita on mahdollisuus ostaa kotiin käytettäväksi tukemaan jalkojesi hyvinvointia.

Jalkahoito

Kesto: 60 min / 80 min
Hinta 62 € / 75 €

Kosmetologin tekemään jalkahoitoon sisältyy
- kovettumien poisto 
- kynsien leikkaaminen ja tasoittaminen
- kynsien ohentaminen
- jalkapohjan ihon hoito
- hieronta

Lisäpalvelut jalkahoidon yhteydessä
+ Kuorinta 12 €
+ Parafiinihoito 25 €
+ Varpaankynsien kestolakkaus 35 €
+ Varpaankynsien lakkaus 13 €
+ Käsien hieronta 10 €

Lisätiedot jalkahoidon lisäpalveluista

Jokaisen asiakkaan kohdalla jalkahoito suunnitellaan juuri sen hetken tilanteen mukaan mitä jaloille kuuluu ja minkä verran aikaa on varattu. Joskus voi olla tarpeen varata uusi aika mikäli aika ei vaan riitä. Jos et ole varma kumpi aika on sinulle sopivampi, suosittelen varaamaan aina enemmän aikaa. Hoidon keston pystyn usein arvioimaan hoidon alussa ja maksu menee hoidon keston mukaan. 

Jos toivot, että hierontaan jää varmasti reilusti aikaa, varaa pidempi aika ja kerro toiveistasi hoidon alussa. 

Mini-jalkahoito 

Kesto: 40 min
Hinta: 45 €

Hoidettavina alueina varpaiden kynsien tai jalkapohjien hoito 30-35 min sekä jalkapohjien hieronta 5-10 min. Valitse tämä jalkahoito, mikäli koet, että vain kynnet kaipaavat hoitoa (paksuuntuneet kynnet ja pitkät kynnet) tai ainoastaan jalkapohjat kaipaavat hoitoa (kovettumat, kuiva iho).

Myös Mini-jalkahoitoon on mahdollista varata lisäpalveluja.

Virkistävä Jalkahoito

Kesto: 55 min
Hinta: 55 €

Virkistävään jalkahoitoon sisältyy jalkakylpy, kuorinta, hieronta ja naamio. Hoitokokonaisuus tehdään polviin saakka. Naamion vaikuttaessa (10 min), rentoutus jatkuu valitsemallasi tavalla, joko käsien tai hartia-päähieronnalla.
Kesto 55 min.

Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %