Käytössä olevat tuotteet

Unna Nordic on suomalainen premium-laatuinen luonnonkosmetiikkasarja. Tuotteet ovat luotu tukemaan ihon hyvinvointia ja purkamaan stressiä terapeuttisen tuoksumaailman avulla.

Unnan pääraaka-aineet ovat peräisin suomalaisesta luonnosta. Metsä ja sen myönteiset vaikutukset mieleen ja kehoon olivat inspiraation lähteenä Unna Nordic -sarjalle. Tuotteiden laadukkaat raaka-aineet vahvistavat ihoa ja aktivoivat sen omaa uudistumiskykyä.

Valitsimme tuotteisiin ainoastaan luonnon tehokkaimpia raaka-aineita. Vastuullisesti valmistetut vegaaniset tuotteet sisältävät muun muassa antioksidanttista ja kosteuttavaa koivunmahlaa, ihoa vahvistavaa mäntyä ja virkistävää mustakuusta sekä ihon tasapainoa ylläpitävää katajaa.
Omalla tehtaalla Helsingissä valmistetuissa tuotteissa on hyödynnetty myös esimerkiksi hoitavaa ratamoa, vitamiinipitoisia metsämarjoja ja ihoa vahvistavaa kauraa.

 

EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Olemme valinneet tuotteidemme aktiiviaineiksi kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu.
Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.

Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. Käytämme tuotteissamme ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. EKOPHARMAn kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä raaka-ainevalinnoillemme että tuotekehitykselle. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Tuotteidemme säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia.

HAVUKA OY jatkaa Elias Lönnrotin polkua ja tuo Eliaksen reseptien mukaan tehdyt luontaistuotteet nykyaikaan.

Perheessämme on kuljettu Eliaksen polulla jo kolmen sukupolven verran. Eliaksen oppi on siirtynyt ensin isältä tyttärelle arjen tilanteissa sekä maatilan töissä. Tytär teki elämän mittaisen työn Eliaksen perintöä vaalien ja kehitti Havukan kuusenpihkavoiteet Eliaksen reseptien pohjalta. Vuosien aikana hoitotyössä tytär pääsi todistamaan voiteiden tehoa.

Nyt poika jatkaa tällä samalla polulla, Elias Lönnrotin perinnön säilyttämistä. Näin sinäkin voit kutsua luoksesi osan ainutlaatuista suomalaista luontoa, palasen Elias Lönnrotin matkaa, pohjolan luonnon arvokasta kultaa!

Iloiset varpaat on Hoitolatukun oma, kotimainen tuotemerkki jo yli 30 vuoden takaa! Iloiset varpaat -tuotteita on sekä ammattikäyttöön että kuluttajille. Iloiset varpaat -tuotteita ostaessasi voit luottaa tavaramerkin korkeaan laatuun.

Mills Enterprises Ltd Oy:n uraauurtava jalkojenhoitoalan ammattitaidon kehittäminen ja jalkojen terveyttä edistävien tuotteiden tarjoaminen on saanut alkunsa vuonna 1995 jalkojenhoitoon omistautuneiden ammattilaisten toimesta. Reilun 20 vuoden aikana yrityksemme on pysynyt kotimaisena perheyrityksenä ja kasvattanut toimintaansa yhdeksi johtavaksi jalkojenhoitotuotteiden maahantuonnin ja markkinoinnin toimijaksi Suomessa sekä tärkeäksi yhteistyökumppaniksi muiden alalla toimijoiden kanssa. Vankka koulutusosaamisemme ja asiantuntijuuteemme pohjautuvat kokeneisiin terveydenhuollon, kauneudenhoitoalan ja jalkaterapian ammattilaisiimme.

Tulemme vahvasti keskittymään toiminnassamme jalkojen itsehoidon merkityksen ja osaamisen kasvattamiseen sekä ennaltaehkäisevään jalkojenhoitotyöhön.