Unna Nordic Kasvohoidot

varpu
Unna Nordic on suomalainen premium-laatuinen luonnonkosmetiikkasarja.
Tuotteet on suunniteltu aikuiselle +25-vuotiaalle iholle ja kaikille ihotyypeille.

Hierovat liikkeet, pehmeät tuotekoostumukset, hoidon tunnelmaan sävelletty äänimaailma sekä havujen tuoksut rentouttavat täydellisesti. Tuotteet ovat luotu tukemaan ihon hyvinvointia ja purkamaan stressiä terapeuttisen tuoksumaailman avulla.

Unna Nordic kasvohoito on ihon tarpeisiin räätälöity kasvohoito, joka johdattaa metsälähteen äärelle. Samaan aikaan rentouttava ja ihoa tehokkaasti hoitava kasvohoito sovitetaan ihon sen hetkisiin tarpeisiin. Hoitoon voi yhdistää halutessaan laitehoidon (ultraäänilaite). Painelevat, sivelevät ja hierovat liikkeet auttavat imeyttämään hoitotuotteet samalla kun tunnelmallinen äänimaailma irrottaa ajatukset arjesta.  
Kasvohoitoon sisältyy myös rentouttava hieronta kasvoille sekä hartiahieronta, joka ylettyy käsivarsiin saakka.

Lue lisää ultraäänilaitteeesta kasvohoitojen pääsivulta. Suosittelemme varaamaan 75 minuutin ajan, mikäli sinulla on iholla puhdistettavia alueita paljon.

Unna Nordic kasvohoidot
60 min 72 €
75 min 80 €

kasvohoidon tarjous
Aloita seerumin käyttö jo nyt syksyllä!
Kun hoidat ihon kosteustasapainon kuntoon ennen kylmiä säitä, ihosi toimii normaalisti myös pakkasilla ja se ei pääse hilseilemään tai tukkeutumaan. Levitä ensin iholle useampi kerros kosteuttavaa kasvovettä ja sen jälkeen muutama tippa seerumia. Viimeistele ihonhoitorutiinisi vielä öljyllä tai voiteella!
Kylmät ilmat voivat tulla!

Tehokkaasti kosteuttava ja virkistävä
Pihla -hoitoseerumi sopii kaikille ihotyypeille. Seerumi sopii erinomaisesti myös punoittavalle iholle, koska sen sisältämä kaurauute on rauhoittava ja viilentävä. Pihlan geelimäinen koostumus on miellyttävä käytössä ja imeytyy ihoon nopeasti. Seerumi on tehty veden sijasta koivunmahlaan, joka antaa iholle runsaasti kosteutta ja ravintoaineita. Lisäksi iholle tuo kosteuteutta antioksidanttinen mesimarjauute ja hyaluronihappo, joka sitoo tehokkaasti ihoon kosteutta ja täyteläistää ihoa.
Hyödynnä kampanja ja varaa aika kasvohoitoon!

Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %